Koelvers

De aardappel is één van de meest veelzijdige groentes en ongelofelijk voedzaam, wat het een perfect onderdeel maakt van een complete maaltijd. Wij begrijpen ook dat niet iedereen tijd of zin heeft om de aardappels te schillen en te koken. Via onze campagne “Power to the pieper” en het aanbieden van geschilde en/of voorgegaarde producten proberen wij deze consumenten op een andere manier nog steeds te laten genieten van de aardappel.

In 1999 opende we hiervoor ons schilbedrijf waar we gebruik maken van de techniek “koud op het mes”. Bij deze manier van schillen blijft de smaak van de aardappel optimaal behouden vergeleken met de behandeling van stoom die andere grootverwerkers gebruiken. Ons schilbedrijf is daarnaast erg dynamisch ingesteld waardoor we veel verschillende markten voor koelverse aardappelen kunnen bedienen. Van verse friet voor de horeca, naar grootverpakkingen voor de maaltijdindustrie tot 450 gram op smaak gebrachte voorgegaarde aardappelen voor de retail. Bekijk ons assortiment in koelverse aardappelen voor; Retail, Foodservice en Industrie

Duurzaam zijn is belangrijk voor ons en daar proberen we met onze schillerij zo ver mogelijk in te gaan. Lees onder andere hoe wij onze afvalstromen beperken op de pagina “Duurzaam” om hierover meer te weten te komen.

Poldergoud staat daarnaast voor kwaliteit waar je op kan vertrouwen. De koelverse aardappelen worden dan ook van land tot klant bemonsterd en kritisch beoordeeld. Lees meer hierover op de pagina “kwaliteitsbeheersing” en bekijk de kwaliteitscertificaten die we hierdoor hebben ontvangen.