Vers verpakt

De aardappel is één van de meest veelzijdige groentes en ongelofelijk voedzaam, wat het een perfect onderdeel maakt van een complete maaltijd. Via onze campagne “Power to the pieper” proberen wij met recepten en inspiratie de consument op een andere manier naar de aardappel te laten kijken. De tijden dat dat de aardappel alleen voor de traditionele gerechten gebruikt wordt zijn immers allang voorbij.

Onderdeel hiervan is inspelen op de vraag naar speciale aardappelen en/of verpakkingen. Er vindt een verschuiving plaats van grote verpakkingen naar kilo’tjes en seizoensgebonden aardappels, wij denken graag mee met de u als klant en daarom bieden een groot assortiment in vers verpakt en koelverse aardappelen aan.

De consument wordt ook steeds kritischer. Met ruim 50 jaar ervaring en een onlangs geopend state-of-the-art kwaliteitscentrum met geautomatiseerde keurlijn kunnen wij hier perfect op in spelen, lees bij “Kwaliteitsgarantie” hoe wij dit doen.

Kortom doen we er alles aan om Nederland weer meer van de aardappel te doen laten houden. Bent u benieuwd hoe we ook u als retailer daar bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.