Fish Potato Run 2020

Al sinds de eerste editie 30 jaar geleden zijn wij een trotse sponsor van de FishPotatoRun. Zaterdag 12 september werd de jubileumeditie gehouden. In verband met de Coronamaatregelen mochten dit jaar alleen AV NOP leden en hun aanhang deelnemen. Desalniettemin was het wederom een geslaagd evenement.

Er was een mooi parcours uitgezet door het bos met start en finish op de baan. Eerst was het de beurt aan de kinderen en jongeren. Hierna werden de 4 en 8 mile tochten gehouden. Voor de wandelaars van AV NOP was er een leuke puzzelwandeltocht uitgezet. Alle deelnemers werden in kleine groepen op het parcours losgelaten als coronamaatregel.

Alle deelnemers hebben na afloop van ons twee pakjes heerlijke sous-vide aardappelen gekregen, want na zo’n inspanning zijn onze sous-vide aardappelen de ideale manier om snel een heerlijk aardappelproduct op tafel te krijgen.