Sous vide

Het sous vide garen van producten begint steeds meer een trend te worden in culinair Nederland. Bij deze bereidingswijze worden de aardappelen vacuümverpakt en door middel van heet water langzaam 100% gegaard. Hierdoor blijven vitamines, smaak- en voedingsstoffen in de aardappelen behouden, waardoor de smaak puur blijft. Doordat het product tot de kern gegaard wordt, is het de ideale optie om thuis of in de professionele keuken snel aardappelen op tafel te krijgen. De sous vide gegaarde aardappelen kunnen naast de traditionele manier van bereiden in de pan of oven ook in de air-fryer, magnetron of steamer. Lees hier hoe u dat moet doen. Daarnaast zijn ze door de vacuümverpakking in de koelkast ook lang houdbaar!

Wij zagen de grote voordelen van sous vide garen al vroeg in en hebben hier inmiddels meer dan 20 jaar ervaring mee. We zijn al die jaren continue bezig geweest om ons product en productieproces te verbeteren. Door onze eigen passie en de wensen van de klant blijven we werken aan nieuwe combinaties en smaken. Zo maken wij producten in allerlei snijvormen met of zonder toegevoegde kruidenmix en biologisch of gangbaar. Hierdoor bieden wij een brede selectie van sous vide producten aan, bekijk ons assortiment!

Wij hopen dat u net zo enthousiast als ons wordt over sous vide gegaarde aardappelen. Probeer onze producten bij de Aldi, Boon, Deka, Dirk, MCD, de Goudreinet of Vercentrum Nederland zodat u ook kan profiteren van aardappelen die;

  • Snel te bereiden zijn
  • Geen toevoegingen
  • Vol van smaak
  • Supergezond
  • Op (bijna) elke manier te bereiden zijn
  • Lang houdbaar in de koelkast