Werken bij

Vacatures

Er staan momenteel vijf vacatures open bij Schaap Holland, zie onderstaande infographics voor meer informatie. Wilt u een open sollicitatie doen? Gebruik dan de tool onder de infographics.

– Stagiair Kwaliteitsdienst
– BBL Leerling Monteur
– Elektromonteur
– Storingsmonteur
– Oproep- en/of weekendchauffeurOpen sollicitaties

We zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn. Vul hieronder uw gegevens in en voeg uw CV toe:

Solliciteren

  • Max. file size: 64 MB.
  • Alle velden zijn verplicht

 

 

Werken bij Schaap Holland

Schaap Holland is al ruim 50 jaar actief in de aardappelwereld. Wij werken vanuit de overtuiging dat wij via duurzame ketens gezonde aardappelproducten produceren voor onze klanten. Hierbij streven wij naar optimale samenwerking met de klanten en telers. Hierbij is de kwaliteit en passie van de medewerkers bepalend zijn voor het succes.

Kenmerkend voor het familiebedrijf is de aandacht voor de mensen, waardoor wij het beste uit onze producten halen. Door de hele organisatie heerst een nuchtere sfeer, waar bevlogen medewerkers met passie voor de aardappel werkzaam zijn.

Bij Schaap Holland zijn we trots op ons werk en hebben we plezier in wat we doen.

Voel jij je thuis in een nuchtere, enthousiaste sfeer waar de passie voor de aardappel centraal staat. Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Want aandacht maakt het verschil.

Stage of afstuderen bij Schaap Holland

Ben jij opzoek naar een uitdagende en interessante stage of afstudeerproject. Neem dan eens contact op met onze P&O afdeling. Wij bieden enthousiaste en gedreven studenten de mogelijkheid om zich binnen een erkend leerbedrijf te ontwikkelen tot professional. Door onze gehele organisatie zijn stage plekken te vinden. Grijp deze kans en maak kennis met de food/aardappel industrie.

Wij zijn altijd opzoek naar talenten en hebben aandacht voor jou ontwikkeling. Daarom denken wij graag met je mee, en gaan we opzoek naar aansprekende projecten.

Interesse?
Stuur een mail naar sollicitaties@schaapholland.com vermeld hierin je contactgegevens, huidige opleiding, motivatie en eventueel voorkeuren voor projecten.