Koud geschild

Bij vers met het mes schillen wordt de aardappel geschrapt van de schil. Hierbij is het de kunst om de aardappelen zo netjes mogelijk schoon te krijgen, maar zo min mogelijk te verspillen. Het grote voordeel bij deze manier van werken is dat het de meest natuurlijke manier is, waardoor de smaak blijft behouden. Het is echter wel een lastig karwei om perfect te krijgen. In 1999 opende we het schilbedrijf, dat hiervoor speciaal ingericht is. Het schilbedrijf is dan ook dynamisch ingesteld waardoor we goed kunnen voldoen aan de verschillende eisen van klanten. Zo kunnen we elke dag een groot scala aan verse producten leveren aan onze klanten.

Voor het grootste gedeelte van de koudgeschilde producten gebruiken we bijna jaarrond Agria. Dit ras staat bekend om de volle smaak en goede bakeigenschappen, wat het perfect maakt voor verwerking tot friet, puree, kook- en bakaardappelen.

De Agria’s worden geteeld door onze eigen gespecialiseerde telers, omdat dit een lastig ras is om te telen. Daarnaast volgen er intern nog minimaal 5 kwaliteitscontroles voordat de koud geschilde aardappelen verpakt worden, zodat u altijd het beste product krijgt.

Wij bieden de koud geschilde aardappelen in alle soorten en maten aan, neem contact met ons of uw groothandelaar op om ook te profiteren van;

  • Constante hoge kwaliteit jaarrond
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Breed assortiment
  • Zeer voedselveilig product
  • Zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid