Werken bij

Vacatures

VACATURE OPROEP- EN/OF WEEKENDCHAUFFEUR

om onze aardappelen te vervoeren van de teler naar de klant.

Wat je (onder andere) gaat doen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk transporteren van aardappelen en aardappelproducten. Dit kan zijn van de teler naar onze locatie in Biddinghuizen of vanuit Biddinghuizen naar klanten voornamelijk in Nederland.

De kandidaat

 • Bezit rijbewijs BCE en bewijs van Code 95;
 • Heeft enkele jaren ervaring als Chauffeur, maar als starter kun je ook reageren;
 • Is ons visitekaartje bij leveranciers en klanten en is dus klantvriendelijk en communicatief vaardig;
 • Heeft geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden (inclusief zaterdag en soms zondag);
 • Is woonachtig in (de omgeving van) Biddinghuizen;
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pré.
 • Wat wij bieden

  Wij bieden een zelfstandige functie met bijpassende arbeidsvoorwaarden. Aantal uur in overleg.
  Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie over de functie of over Schaap Holland?
  Informatie kun je inwinnen bij Sjoerd Wijngaarden, Teamleider Transport, telefoonnummer 0321 – 33 50 50 of kijk op onze website www.schaapholland.nl.

  Solliciteren

  Je sollicitatie met CV kun je mailen naar Rico Veerman, HR-Adviseur op r.veerman@schaapholland.com of toevoegen in de sollicitatietool onderaan deze pagina.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  VACATURE – STORINGSMONTEUR (38 UUR)

  Schaap Holland is op zoek naar een gedreven storingsmonteur die niks liever doet dan sleutelen aan complexe machines om bij te dragen aan onze groeiambities.

  Wat de functie inhoudt

  Als storingsmonteur ben je proactief op zoek naar oplossingen voor problemen en storingen. De technische dienst van Schaap Holland bestaat uit 12 kundige collega’s. Het technisch team draagt samen zorg voor een optimaal functionerend productieproces.

  Wat je (onder andere) gaat doen

 • Je lost alle voorkomende storingen op van het machinepark, dit kunnen elektrische, maar ook werktuigbouwkundig gerelateerde storingen zijn;
 • Je voert inspecties en preventief onderhoud uit en verwerkt dit in ons onderhoudssysteem;
 • Je helpt mee aan het plaatsen en installeren van nieuwe machines en productielijnen;
 • Je denkt, samen met je collega’s, na over optimalisatie van het productieproces en het voorkomen van procesverstoringen;
 • Je werkt nauw samen met productiemedewerkers aan verbetering van het productieproces.
 • Wat kunnen we je bieden?

  De Technische Dienst van Schaap Holland voert zelf (bijna) alle werkzaamheden en projecten op technisch gebied uit van ontwerp tot oplevering. Jij krijgt de mogelijkheden om hier actief aan mee te werken. Doordat we veel intern uitvoeren is de functie uitdagend, leerzaam en bovenal afwisselend. Opleidingen en cursussen behoren tot de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou van toepassing.

  Wie zoeken we?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Je bent proactief, zelfstandig en werkt ook graag in en met een team;
 • Het is een pré als je in een food-gerelateerd productiebedrijf gewerkt hebt en weet hoe je voedselveilig moet werken;
 • Je bent bereid om in tweeploegendienst te werken en eventueel in de weekenden als het noodzakelijk is, hiervoor gelden passende toeslagen.
 • Wil je meer weten?

  Neem dan contact op met Henk van Raalte, Manager Techniek & Onderhoud op telefoonnummer (0)321 – 335050 of kijk op deze website.

  Wacht niet langer en solliciteer!

  Je sollicitatie met CV kan je mailen naar Rico Veerman, HR-Adviseur op r.veerman@schaapholland.com of vul je sollicatie hieronder in de tool in!

  OPEN SOLLICITATIES

  Wel zijn we altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn. Vul hieronder uw gegevens in en voeg uw CV toe:

  Solliciteren

  • Max. file size: 64 MB.
  • Alle velden zijn verplicht

   

   

  Werken bij Schaap Holland

  Schaap Holland is al ruim 50 jaar actief in de aardappelwereld. Wij werken vanuit de overtuiging dat wij via duurzame ketens gezonde aardappelproducten produceren voor onze klanten. Hierbij streven wij naar optimale samenwerking met de klanten en telers. Hierbij is de kwaliteit en passie van de medewerkers bepalend zijn voor het succes.

  Kenmerkend voor het familiebedrijf is de aandacht voor de mensen, waardoor wij het beste uit onze producten halen. Door de hele organisatie heerst een nuchtere sfeer, waar bevlogen medewerkers met passie voor de aardappel werkzaam zijn.

  Bij Schaap Holland zijn we trots op ons werk en hebben we plezier in wat we doen.

  Voel jij je thuis in een nuchtere, enthousiaste sfeer waar de passie voor de aardappel centraal staat. Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Want aandacht maakt het verschil.

  Stage of afstuderen bij Schaap Holland

  Ben jij opzoek naar een uitdagende en interessante stage of afstudeerproject. Neem dan eens contact op met onze P&O afdeling. Wij bieden enthousiaste en gedreven studenten de mogelijkheid om zich binnen een erkend leerbedrijf te ontwikkelen tot professional. Door onze gehele organisatie zijn stage plekken te vinden. Grijp deze kans en maak kennis met de food/aardappel industrie.

  Wij zijn altijd opzoek naar talenten en hebben aandacht voor jou ontwikkeling. Daarom denken wij graag met je mee, en gaan we opzoek naar aansprekende projecten.

  Interesse?
  Stuur een mail naar sollicitaties@schaapholland.com vermeld hierin je contactgegevens, huidige opleiding, motivatie en eventueel voorkeuren voor projecten.

  In dit inmiddels wat gedateerde filmpje laat algemeen directeur Erik Schaap een deel van ons productieproces zien, hieronder vindt u een recentere video over onze sous vide producten en een nieuwe stoomverpakking voor krielaardappelen. Benieuwd wat wij nog meer doen? Vraag er naar in uw sollicitatieprocedure!