Sous vide

Het sous vide garen van producten begint steeds meer een trend te worden in culinair Nederland. Bij deze bereidingswijze worden de aardappelen vacuümverpakt en door middel van heet water langzaam 100% gegaard. Hierdoor blijven vitamines, smaak- en voedingsstoffen in de aardappelen behouden, waardoor de smaak puur blijft. Doordat het product tot de kern gegaard wordt, is het de ideale optie om thuis of in de professionele keuken snel aardappelen op tafel te krijgen. De sous vide gegaarde aardappelen kunnen naast de traditionele manier van bereiden in de pan of oven ook in de air-fryer, magnetron of steamer. Daarnaast zijn ze door de vacuümverpakking ook in de koelkast lang houdbaar!

Het sous-vide garen doen  We zijn al die jaren continue bezig geweest om ons product en productieproces te verbeteren. Door onze eigen passie en de wensen van de klant blijven we werken aan nieuwe combinaties en smaken. Hierdoor bieden wij een brede selectie van sous vide producten aan.

Wij hopen dat u net zo enthousiast als ons wordt over sous vide gegaarde aardappelen. Vraag uw groothandelaar naar onze producten of neem contact met ons op zodat u kan profiteren van aardappelen die;

  • Snel te bereiden zijn
  • Geen toevoegingen
  • Vol van smaak
  • Supergezond
  • Op (bijna) elke manier te bereiden zijn
  • Lang houdbaar in de koelkast