Verse friet

De consument is constant op zoek naar echt verse producten, daar heb je immers meer smaak dan ingevroren producten. Als specialist in koud-geschild past verse friet perfect in ons productieproces. Poldergoud onderscheid zich in de verse friet met kwaliteit én smaak. Dit doen we door bijna het hele jaar gebruik te maken van het ras Agria, dat bekend staat om zijn heerlijk smaak en goede bakeigenschappen. In de zomer maken we gebruik van het vroege ras Aromata, wat een uitstekende vervanger is van de Agria.

De aardappelen worden speciaal voor de verse friet geteeld, door onze eigen gespecialiseerde telers. Zo krijgen ze een mooie lange, rechte vorm en een volle smaak. Na een strenge keuring in ons kwaliteitscentrum worden de aardappelen gewassen, gesorteerd en geschild waarna er met behulp van een laser alleen de beste aardappelen overblijven. Vervolgens worden ze met precisie gesneden door een watermes, zodat u tijdens het bakken alleen mooie staafjes verse friet heeft. Na een laatste kwaliteitscontrole wordt de friet in 4 of 5kg zakken verpakt.

Wij denken graag mee met de klant en produceren verse friet met een dikte van 11 en 14 mm, met of zonder schil.  Neem contact op met ons of uw groothandelaar om ook te kunnen profiteren van;

  • Constante hoge kwaliteit jaarrond
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Breed assortiment
  • Zeer voedselveilig product
  • Zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid