Samenwerken

Al voor de eeuwwisseling zijn wij begonnen met het koud schillen en sous vide garen van aardappelen en daar hebben wij jarenlange relaties aan over gehouden met onze klanten binnen foodservice. Hierbij maken wij onderscheid voor de volgende markten;

  • Horeca
  • Fastservice
  • Grootkeukens
  • Catering

Elke professionele keuken willen wij van dienst kunnen zijn. Om dit te kunnen doen beschikken wij over één van de meest geavanceerde productielijnen van Europa, voor het “koud op het mes” schilproces. Hierdoor kunnen wij een groot scala aan producten leveren op maat gemaakt voor u als klant.

Kooktype, vorm, garing, met of zonder schil, gewicht en verpakking kunnen aangepast worden om aan te sluiten op uw productieproces. Hierbij houden we van land tot klant kwaliteitscontroles.

Door een sterk  distributie netwerk, worden de aardappelproducten dagelijks vers geleverd bij verschillende groothandelaars. Om hierin te kunnen voorzien hebben wij vrachtwagens en koeltrailers beschikbaar om elke uithoek van het land, en omstreken, tijdig te beleveren.

Als u vragen heeft over wat wij voor u kunnen beteken op aardappelgebied, horen en helpen wij u graag!