Ongeschilde bonken

Ondanks dat wij zelf ultra verse friet kunnen leveren begrijpen we dat u het produceren daarvan wellicht liever zelf doet, om maximale versheid te behalen of het op uw eigen manier te snijden. Om u hier in te kunnen voorzien, bieden we ongeschilde bonken aan.

Wij onderscheiden ons bij ongeschilde bonken met kwaliteit, maatsortering én smaak. Om dit te behalen hebben we in mei 2018 speciaal ingericht kwaliteitscentrum in gebruik genomen en leveren wij als de oogst het toelaat jaarrond het ras Agria, geteeld in de eigen polder. De aardappelen worden speciaal voor de verse friet geteeld, door onze eigen gespecialiseerde telers. Zo krijgen ze een mooie lange, rechte vorm en een volle smaak. Na een strenge keuring in ons kwaliteitscentrum worden de bonken gewassen en geselecteerd door een optische sorteerder waarna er  alleen de beste aardappels overblijven.

Deze bonken verpakken wij, op bestelling, in 25kg netzakken. Hierbij hebben we een gewassen en ongewassen variant. De maatsortering kan per oogst wat verschillen, omdat wij helaas het weer ook niet kunnen beïnvloeden, maar zal altijd minimaal 55mm/+ zijn.

Wij leveren de ongeschilde bonken ook aan meerdere groothandelaars, dus neem contact op met ons of uw groothandelaar om ook te kunnen profiteren van;

  • Constante hoge kwaliteit jaarrond
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Zeer voedselveilig product
  • Hoge leveringsbetrouwbaarheid